okładka

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii

Słowiński, Mirosław Redakcja., Wydawnictwo SGGW

Rok wydania: 2014.

Kucharstwo technologia, Surowce zwierzęce technologia, Technologia żywności, Przetwory mięsne, Przetwory mleczne, Technologia żywności metody, Mięso, Mleko, Jaja, Gastronomia, Podręczniki [Typ publikacji]

dostępne:

1 z 1

Autor
Słowiński, Mirosław Redakcja.
Wydawnictwo SGGW
Tytuł
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii
ISBN
978-83-7583-570-0
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Rok wydania
2014.
Objętość
285 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
641.5
664
Hasła przedmiotowe
Kucharstwo technologia
Surowce zwierzęce technologia
Technologia żywności
Przetwory mięsne
Przetwory mleczne
Technologia żywności metody
Mięso
Mleko
Jaja
Gastronomia
Podręczniki [Typ publikacji]
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy pracach. Bibliogr. przy pracach.
020
%a 9788375835700
080
%a 641.5
080
%a 664
245
%a Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo SGGW, %c 2014.
300
%a 285 s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy pracach.%a Bibliogr. przy pracach.
650
%a Kucharstwo %x technologia
650
%a Surowce zwierzęce %x technologia
650
%a Technologia żywności
650
%a Przetwory mięsne
650
%a Przetwory mleczne
650
%a Technologia żywności %x metody
650
%a Mięso
650
%a Mleko
650
%a Jaja
650
%a Gastronomia
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Słowiński, Mirosław %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo SGGW
920
%a 978-83-7583-570-0

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 23493
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane